5 Must-Haves για το φετινό Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι

5 Must-Haves για το φετινό Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι
Για το Τραπέζι

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και τρομερές ιδέες στολισμού του τραπεζιού σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε! Δώστε μια πιο γιορτινή πινελιά στο τραπέζι σας με πρωτότυπες και χαριτωμένες ιδέες και αφήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας συναρπάσει! Το να έχουμε κάποιο θέμα για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι στο μυαλό μας βοηθάει και στον υπόλοιπο στολισμό και κάνει την προετοιμασία ακόμα πιο διασκεδαστική. Κάποιες ιδέες για θέματα είναι: Winter Wonderland, Καρυοθραύστης, Ξωτικά, Gingerbread Σπίτι και πολλά άλλα.

Τι χρειαζόμαστε λοιπόν για το τέλειο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

1. Crackers

Ό,τι πιο fun για το τραπέζι! Τοποθετούμε ένα κράκερ δίπλα ή πάνω από κάθε σερβίτσιο. Συνήθως τα ανοίγουμε στην αρχή του φαγητού αλλά άμα έχετε παιδιά μπορείτε να το καθυστερήσετε κιόλας ώστε να έχουν κάτι να αναμένουν!


2. Χαρτοπετσέτες

Ιδιαίτερες χαρτοπετσέτες θα κλέψουν σίγουρα την παράσταση και δεν πρέπει να τις παραλείψουμε. Προσθέτουν μια γιορτινή νότα και μας βάζουν όλους σε πιο Χριστουγεννιάτικη διάθεση! Να έχουμε στο νου μας να είναι σε παρόμοια χρώματα με την υπόλοιπη διακόσμηση για να έχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα!


3. Placecards & Confetti

Όλα είναι στη λεπτομέρεια, ειδικά τις Γιορτές! Μπορούμε να πασπαλίσουμε Χριστουγεννιάτικα κονφετί και σίγουρα δεν παραλείπουμε το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, τα Χριστουγεννιάτικα κλαδιά γκι. Ένα έξτρα tip για να κάνετε τους καλεσμένους σας να νιώσουν ξεχωριστά είναι να τοποθετήσετε placecards με το όνομα τους, που θα έχετε γράψει χειρόγραφα.

        

4. Φώτα / Κεριά 

Τα φώτα και τα κεριά πάντα προσδίδουν το κάτι παραπάνω στο σπίτι μας. Ειδικά τα Χριστουγεννιάτικα ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους και ομορφαίνουν το χώρο μας δημιουργώντας την πιο ζεστή και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

5. Glass Markers

Και επειδή δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε και να είμαστε πάντα προσεκτικοί ειδικά φέτος τα Χριστούγεννα, κάτι που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι σας φέτος είναι glass markers για να μπορείτε να ξεχωρίσετε το ποτήρι σας και να είστε σίγουροι πως δεν το μπερδέψατε με κάποιο άλλο!