Τρόποι Αποστολής

► ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ 

Μπορείτε να επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας με οδηγό της εταιρείας μας, για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

MΕ COURIER
 
Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά επεξεργάζονται σε 2 έως και 6 εργάσιμες ημέρες και η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας. Ισχύει εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται διαθέσιμα στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας πχ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. 

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ACS Courier, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ACS, εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την ACS  στο +30 210 81 90 000 και 801 500 1111 (από σταθερό). 

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στα ΕΛΤΑ, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ, εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με τα ΕΛΤΑ στο 800-11-82000 & 210 3353777- 210 3353100.
 
Χρόνοι Παράδοσης:
 
Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι από 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες επιπλέον από τους εκτιμώμενος χρόνους παράδοσης για όλη την Ελλάδα (εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή).
Οι τρέχουσες δυσκολίες ελεύθερης μετακίνησης και υπερφόρτωσης των μεταφορικών εταιρειών λόγω της πανδημίας του COVID-19, είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν καθυστερήσεις στις αποστολές και παραδόσεις των online παραγγελιών επιπλέον ημέρες από τους παραπάνω εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης.  

Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα. 

Για παραγγελίες με Είδη Πάρτυ, παρακαλώ συμπληρώστε στα σχόλια πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, την ημερομηνία του πάρτυ/γενεθλίων και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να αποσταλούν το συντομότερο στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. 
 
Μεταφορικά  Έξοδα:

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 79 ευρώ, τότε η μεταφορά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η δωρεάν μεταφορά καλύπτει την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εκτός εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για την μεταφορά της στο χώρο σας. 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι αξίας έως 79 ευρώ τότε:

Εάν επιλέξετε αποστολή με Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού 2,90 ευρώ
Εάν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.
Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας.
Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 1,80 ευρώ. (ισχύει για αγορές μέχρι 499,99 ευρώ) 
 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ισχύει για περιοχές εκτός Αττικής)
 
Eπιλέξτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας που καταχωρήσατε στην παραγγελία ή ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής από κατάστημα κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται από την αποθήκη της εταιρείας για παραλαβή και πληρωμή από κάποιο υποκατάστημα της εταιρίας (δεν υποστηρίζεται προσωρινά), παραμένουν δεσμευμένες για διάστημα 6 ημερών από την ειδοποίηση του πελάτη για την παραλαβή τους. Μετά το διάστημα αυτό τα προϊόντα αποδεσμεύονται και επιστρέφουν στην κεντρική αποθήκη της εταιρείας.


Ακυρώσεις παραγγελιών μπορούν να γίνουν πριν την ώρα παραλαβής των εμπορευμάτων από τις εταιρίες μεταφορών και όχι μετά από την αποστολή της σχετικής ενημέρωσης της Επιβεβαίωσης Αποστολής Παραγγελίας.
Στην περίπτωση εκπρόθεσμης ακύρωσης παραγγελίας σας, θα υπάρχει η αντίστοιχη χρέωση μεταφορικών όπως η εταιρία μας τα επιβαρύνεται. Για ακυρώσεις παραγγελιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.6686000 (Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ) και στο [email protected] αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας.

Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας όπως και την ασφαλέστερη αποστολή, η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας