ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες άνω των 19€
MENU
  • 6 Aτοκες
Valle Meni - Ikaria : Food and Life in the Blue Zone
ΚΩΔΙΚΟΣ: 9781743796153
32,40 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΔώρα από Ελλάδα

Valle Meni - Ikaria : Food and Life in the Blue Zone

ΚΩΔΙΚΟΣ: T360790015
9781743796153
  • 6 Aτοκες
PDF EXPORT
32,40 €
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου 36,00 €

Άμεσα Διαθέσιμο

Αγαπημένα Ήδη στα αγαπημένα
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στα αγαπημένα
Σύγκριση Ήδη στη σύγκριση
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στη σύγκριση
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€
Ήδη στο καλάθι
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    With intimate glimpses of the island’s festivals, produce, kitchens and people, Ikaria is a cookbook that will transport and transform you.
    In the Aegean Sea lies the Greek island of Ikaria, where blue Mediterranean waters lap against a mountainous coastline and rocky trails lead to quaint villages, and where the locals seem to hold a secret.
     
    Ikaria is known worldwide for its incredibly high life expectancies and low rates of chronic disease, much of which can be attributed to diet. Born to Greek parents, Meni Valle has always been fascinated by her family's traditions of cooking and eating. In Ikaria, Meni collects traditional recipes from across the island that encapsulate the best of Mediterranean food: vegetables, beans, whole grains, small amounts of meat and fish, a couple of glasses of wine, and plenty of olive oil. But she also tells the stories that make up Ikaria, where life is all about taking time: time to cook, to eat, to nap, to spend with family and friends, to enjoy and to appreciate.