ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες άνω των 19€
MENU
  • 6 Aτοκες
  • Super Deals
A Gourmet Guide to Oil and Vinegar
ΚΩΔΙΚΟΣ: 9781849755757
23,20 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΥλικά

A Gourmet Guide to Oil and Vinegar

ΚΩΔΙΚΟΣ: T365422007
9781849755757
  • 6 Aτοκες
  • Super Deals
PDF EXPORT
23,20 €
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου 29,00 €

Άμεσα Διαθέσιμο

Αγαπημένα Ήδη στα αγαπημένα
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στα αγαπημένα
Σύγκριση Ήδη στη σύγκριση
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στη σύγκριση
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€
Ήδη στο καλάθι
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    This sumptuously illustrated book provides the reader with an overview of speciality oils and vinegars and offers up a variety of recipes and tips for how to season and cook with them.
    Along the dry, rocky coast of the Mediterranean Sea, olive orchards and vineyards stretch inland from Spain, France, Italy and Greece, around to Turkey, circling back around North Africa, and to newer producers in North America and South Africa. The aromas are nearly as varied and complex as wine, the flavours at one end of the spectrum buttery; sharp and acrid at the other. Just as with any ingredients in cooking, the flavours must complement each other and bring out the subtleties by layering with other notes of sweet, bitter, acid and salty flavourings. Alongside oils, vinegar is a must-have. Derived from the fermentation of alcohol-based beverages, vinegars have been used for centuries to flavour and preserve foods. Speciality vinegars provide a wide range of flavours. Those that are wine based may call out the grape varietals from which they are made, such as Cabernet, Pinot Noir or Merlot.