Λίστα Γάμου

Δημιουργείστε τη λίστα γάμου σας επιλέγοντας τα ωραιότερα σερβίτσια και είδη διακόσμησης
για το νέο σας σπίτι!

 

Στα καταστήματα Nakas Concept έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας Λίστα Γάμου ώστε οι καλεσμένοι σας να μπορούν να επιλέξουν το δώρο γάμου από τις συλλογές των καταστημάτων μας.

Επιλέξτε τα αντικείμενα που χρειάζεστε και σας αρέσουν από τα καταστήματα Nakas Concept με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας.

Η Nakas Concept παρέχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στις εξής λίστες:

1) Με την «Open» λίστα, οι καλεσμένοι σας μπορούν να επιλέξουν κάποιο δώρο από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων των καταστημάτων μας. Στη συνέχεια, τα επιλεγμένα προϊόντα συγκεντρώνονται στο πλησιέστερο κατάστημα που σας εξυπηρετεί παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να αποφασίσετε αυτά που θα κρατήσετε ή θα αλλάξετε απαλλαγμένοι από τη διαδικασία επιστροφής και μεταφοράς.

2) Εγγραφή στην «Personalized» λίστα γάμου, όπου οι ίδιοι θα επιλέξετε τα προϊόντα που σας αρέσουν. Οι πωλητές μας θα καθοδηγήσουν τους καλεσμένους σας στην επιλογή των αντικειμένων που επιθυμείτε και στη συνέχεια θα αποσταλούν απευθείας στο σπίτι σας.
Όλες οι προτάσεις μας αφορούν κορυφαία είδη της κατηγορίας τους που θα εντυπωσιάσουν κάθε νέο ζευγάρι και θα ενταχθούν άνετα σε κάθε στυλ διακόσμησης. Θα βρείτε κλασικά και ξεχωριστά είδη διακόσμησης όπως κορνίζες και κηροπήγια, μοντέρνα είδη από χειροποίητο γυαλί, εξαιρετικές πορσελάνες και εντυπωσιακά κεραμικά που θα προσθέσουν ποιότητα και φινέτσα σε κάθε σπίτι και κάθε τραπέζι.

3) Με τη λίστα γάμου «Cash» οι καλεσμένοι σας μπορούν να προσέρχονται στα καταστήματά μας και να πληρώνουν το ποσό της επιθυμίας τους. Στο τέλος με το ποσό που θα συγκεντρωθεί μπορείτε να επιλέξετε όποια αντικείμενα επιθυμείτε άμεσα ή σε ένα διάστημα 6 μηνών, ώστε να είστε σίγουροι για τις ανάγκες του καινούριου σας σπιτιού.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα σας παραδίδεται λίστα με τα ονόματα και τα δώρα που προσέφερε κάθε καλεσμένος σας.

Δημιουργείστε τη Λίστα Γάμου σας μαζί μας και καλέστε για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-6686205 ή στείλτε μας email στο [email protected]