ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες άνω των 19€
MENU

Δωροκάρτες

Η δωροκάρτα Nakas Concept Gift Card, είναι ένα προϊόν προπληρωμένης κάρτας το οποίο μπορεί να αγοραστεί και να εξαργυρωθεί μόνο στην ιστοσελίδα του Nakas Concept www.nakasconcept.gr

Μπορείτε να επιλέξετε μία ή παραπάνω από τις δωροκάρτες των 10€, 20€, 50€, 100€, 200€, 300€, 400€ ή και 500€ ή συνδυασμό αυτών.

Μπορείτε να αγοράσετε τη δωροκάρτα και να την προσφέρετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το δικό του δώρο από την ιστοσελίδα μας με αποστολή στο χώρο του.

Η δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά για αγορές ίσης η μεγαλύτερης αξίας αυτής. Αν το ποσό της αγοράς σας είναι μεγαλύτερο της αξίας της δωροκάρτας μπορείτε να εξοφλήσετε τη διαφορά με άλλα μέσα πληρωμής. Η κάρτα έχει ισχύ 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς/έκδοσής της. Δεν μπορεί να επιστραφεί έναντι χρημάτων ή να χρησιμοποιηθεί ως πιστωτική κάρτα. Η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΕΤΕ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για απώλεια, κλοπή ή καταστροφή της δωροκάρτας σας, δεν την αντικαθιστά και δεν επιστρέφεται η αξία της. Ενημερωθείτε για την αξία της δωροκάρτας σας σε οποιοδήποτε ταμείο.

Η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΕΤΕ επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να προβεί οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων χρήσης. Η χρήση της αποτελεί αποδοχή των παρόντων όρων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη δωροκάρτα, παρακαλώ καλέστε μας Δευτέρα – Παρασκευή 9πμ-5μμ στο 210.6686000 ή στείλτε μας email στο [email protected]


8/12//2021

Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του αποδέκτη
ΠΟΣΟ*
Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
Η δωροεπιταγή προστέθηκε στο καλάθι σας
Κάτι πήγε στραβά!