Τρόποι Αποστολής

MΕ COURIER
 
Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά επεξεργάζονται σε 2 έως και 6 εργάσιμες ημέρες και η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας. Ισχύει εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται διαθέσιμα στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας πχ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. 

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ACS Courier, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ACS, εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την ACS  στο +30 210 81 90 000 και 801 500 1111 (από σταθερό). 

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στα ΕΛΤΑ, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ, εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με τα ΕΛΤΑ στο 800-11-82000 & 210 3353777- 210 3353100.

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στη Speedex, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της Speedex εδώ, εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με τα Speedex στο 210 3407000 ή με email στο [email protected]

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην PACK-MAN, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της PACK-MAN εδώ, εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την PACK-MAN στο +30 210 26 22 586 .

 

► MΕ BOX NOW

Eπιλέξτε στους Τρόπους Αποστολής, την επιλογή Παραλαβή από BOX NOW για να παραλάβετε την παραγγελία σας σε μία από τις Θυρίδες αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων (Lockers) της εταιρείας ΒΟΧ ΝΟW με χρέωση 2,50€. Βρείτε την πλησιέστερη Θυρίδα (Locker) της BOX NOW πληκτρολογώντας τη διεύθυνση σας ή τον Ταχυδρομικό σας Κώδικα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την υπηρεσία εδώ

Όταν η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και τιμολογηθεί θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο το σχετικό μήνυμα (Η παραγγελία σας τιμολογήθηκε).
Αυτό σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει ήδη προωθηθεί στην BOX NOW για παράδοση στη Θυρίδα που επιλέξατε.
Το δέμα σας θα βρίσκεται στη θυρίδα της BOX NOW την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή του από την εταιρεία μας.
Ως εργάσιμες για την BOX NOW, θεωρούνται οι ημέρες Δευτέρα έως και Σάββατο εξαιρουμένων των επίσημων αργιών στην Ελλάδα (Εθνικές και τοπικές εορτές)
Όταν το δέμα σας βρίσκεται πλέον στην επιλεγμένη θυρίδα, θα λαμβάνετε νέο μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει ή και σε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά Viber, Whatsapp κλπ ) ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχετε γνωστοποιήσει .
(Εξαίρεση αποστολής μνημάτων στο κινητό υπάρχει μεταξύ των ωρών 22.00 -07.00).

Ο χρόνος παραμονής του ταχυδρομικού αντικειμένου στην θυρίδα του επιλεγμένου locker θα είναι τουλάχιστον 48 ώρες, με ανανέωση του χρόνου για επιπλέον 24 ώρες κατόπιν αιτήματος του παραλήπτη, μέσω της ιστοσελίδας της Box Now εδώ.
8 ώρες πριν λήξει η προθεσμία αυτή θα λαμβάνετε νέο μήνυμα για την παραλαβή του δέματός σας .
Ακολούθως, το ταχυδρομικό αντικείμενο θα μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις της BOW NOW από όπου θα έχει το δικαίωμα να το παραλάβει ο παραλήπτης, εντός πέντε (5) ημερών, οπότε και θα επιστρέφεται στην εταιρεία Φίλιππος Νάκας.

Κάθε μήνυμα θα περιέχει πληροφορίες για το επιλεγμένο locker/θυρίδα, τον χρόνο παραμονής του ταχυδρομικού αντικειμένου, οδηγίες πλοήγησης (google map link) προς το επιλεγμένο locker/θυρίδα και ένα μοναδικό κωδικό που θα αποτελείται από 6-8 ψηφία, που θα καθίστανται γνωστά μόνο στον παραλήπτη, τον οποίο ο παραλήπτης θα εισάγει στο πληκτρολόγιο του επιλεγμένου locker/θυρίδα, προκειμένου να ανοίξει η πόρτα της θυρίδας που περιέχει το ταχυδρομικό του αντικείμενο. Η εισαγωγή του μοναδικού κωδικού στο πληκτρολόγιο του επιλεγμένου locker/θυρίδα αντικαθιστά την υπογραφή του παραλήπτη και θα αποτελεί απόδειξη παραλαβής του ταχυδρομικού αντικειμένου. Η ταυτοποίηση του παραλήπτη γίνεται από το νούμερο του κινητού τηλεφώνου του σε συνδυασμό με τον μοναδικό κωδικό, οπότε ο πελάτης έχει την ευθύνη ορθής συμπλήρωσης του αριθμού του κινητού του τηλεφώνου κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

Oι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών στην BOX NOW από την εταιρεία Φίλιππος Νάκας παραμένουν όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδας μας στους τρόπους αποστολής με courier. 

Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων (lockers/θυρίδες) λειτουργούν 24/7 εξασφαλίζοντάς σας πλήρη πρόσβαση.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται από την αποθήκη της εταιρείας για παραλαβή από κάποιο BOX NOW locker/θυρίδα μπορεί να έχουν εξοφληθεί με κάρτα ή paypal ή να εξοφληθούν με αντικαταβολή με την χρέωση των 1,90 ευρώ κατά την παραλαβή του δέματος από τη Θυρίδα .
Η χρέωση της αντικαταβολής από την ΒΟΧ ΝΟW γίνεται μόνο με κάρτα.


Η BOX NOW θα παρέχει στον παραλήπτη τη δυνατότητα να συνδέεται από κινητό ή υπολογιστή στον ιστότοπο της BOX NOW, προκειμένου να παρακολουθεί την πορεία παράδοσης του ταχυδρομικού αντικειμένου που έχει παραγγείλει από τον Αποστολέα.

Δείτε εδώ τις θυρίδες της BOW NOW από όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Το μέγιστο βάρος αντικειμένων ορίζεται στα 20 κιλά και τα ταχυδρομικά αντικείμενα περιορίζονται στα είδη που έχουν τη σήμανση BOX NOW στο site μας .

Η μέγιστη αξία του ταχυδρομικού αντικειμένου δεν θα ξεπερνά τα 400 ευρώ.

Σε περίπτωση που οι διαστάσεις των συσκευασιών της παραγγελίας σας υπερβαίνουν τις μέγιστες επιτρεπτές διαστάσεις των θυρίδων, η εταιρία Φίλιππος Νάκας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του τρόπου αποστολής αφού πρώτα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιλογή της καλύτερης εναλλακτικής λύσης.

 
Χρόνοι Παράδοσης:
 
Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα (εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή).

Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα. 

Για παραγγελίες με Είδη Πάρτυ, παρακαλώ συμπληρώστε στα σχόλια πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, την ημερομηνία του πάρτυ/γενεθλίων και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να αποσταλούν το συντομότερο στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. 
 
Μεταφορικά  Έξοδα:

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 18,99 ευρώ, τότε η μεταφορά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι αξίας έως 19 ευρώ τότε:

Εάν επιλέξετε αποστολή με Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού 3,50 ευρώ
Εάν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.
Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 1,80 ευρώ. (ισχύει για αγορές μέχρι 499,99 ευρώ) 
 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
 
Eπιλέξτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου NAKAS CONCEPT. για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας που καταχωρήσατε στην παραγγελία ή ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής από κατάστημα κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Ακυρώσεις παραγγελιών μπορούν να γίνουν πριν την ώρα παραλαβής των εμπορευμάτων από τις εταιρίες μεταφορών και όχι μετά από την αποστολή της σχετικής ενημέρωσης της Επιβεβαίωσης Αποστολής Παραγγελίας.

Στην περίπτωση εκπρόθεσμης ακύρωσης παραγγελίας σας, θα υπάρχει η αντίστοιχη χρέωση μεταφορικών όπως η εταιρία μας τα επιβαρύνεται. Για ακυρώσεις παραγγελιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.6686000 (Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ) και στο [email protected] αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας.

Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας όπως και την ασφαλέστερη αποστολή, η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας