ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες άνω των 19€
MENU
  • 6 Aτοκες
  • Super Deals
Zabar Tracey - One Sweet Book
ΚΩΔΙΚΟΣ: 9780847836666
ΜΑΡΚΑ: Rizzoli New York
20,70 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΖαχαροπλαστική

Zabar Tracey - One Sweet Book

ΚΩΔΙΚΟΣ: T362348001
9780847836666
Rizzoli New York

ΜΑΡΚΑ: Rizzoli New York

  • 6 Aτοκες
  • Super Deals
PDF EXPORT
20,70 €
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου 27,60 €

Άμεσα Διαθέσιμο

Αγαπημένα Ήδη στα αγαπημένα
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στα αγαπημένα
Σύγκριση Ήδη στη σύγκριση
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στη σύγκριση
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€
Ήδη στο καλάθι
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    A delicious collection of recipes from extraordinary chefs, pastry chefs, and bakers...

    A delicious collection of recipes from extraordinary chefs, pastry chefs, and bakers, including Lidia Bastianich, Daniel Boulud, Terrance Brennan, Dorie Greenspan, Thomas Keller, Jacques Torres, and Laurent Tourondel.

    Cookies are the perfect ending to a wonderful meal. One-bite meringues melt in your mouth, while linzers and macarons are the ultimate fanciful con­fections. Tracey Zabar has collected cookie recipes from seventy of the very best New York culinary talents. The delectable mix is comprised of these chefs' personal recipes and the signature creations of top restaurants—Le Cirque, Eleven Madison Park, Gramercy Tavern, Babbo, Artisanal, City Bakery, Daniel, and Blue Hill at Stone Barns.

    This irresistible array of recipes for the home baker includes cowboy cookies from Chef Mario Batali and his son Benno, a chocolate chip and walnut treat invented by Chef Todd English of Olives for his children, and Chef Jean-Georges Vongerichten's mother's anis bredele. There are also sweets from around the world—jammy dodgers from England, wedding cookies from Puerto Rico, and lamingtons from Australia. Chefs Francois Payard and Andre Soltner have added artful creations to the petit four plate, while Maida Heatter, Sarabeth Levine, Jennifer McCoy, Marcus Samuelsson, and Jonathan Waxman share favorites from their recipe repertoires.