Πώς να Κάνετε το Χώρο σας να Μυρίζει Υπέροχα

Πώς να Κάνετε το Χώρο σας να Μυρίζει Υπέροχα
Διακόσμηση

 

 

Κεριά & Αρωματικά Χώρου | Tiles Collection

Δημιουργήστε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με κεριά και αρωματικά χώρου από τη συλλογή Tiles της Castelbel.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα πορτογαλικά πλακάκια και τα εντυπωσιακά τους σχέδια, χαρίζοντας στο χώρο σας μια ξεχωριστή διακόσμηση και εντυπωσιακές μυρωδιές που αντικατοπτρίζουν την ιστορία της Πορτογαλίας.

Χρησιμοποιήστε τα αρωματικά κεριά της συλλογής για να προσθέσετε μια νότα μαγείας στο σαλόνι σας, καθώς το φως χορεύει πάνω στα μοτίβα, δημιουργώντας μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα. Προσφέρετε ένα δώρο που είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αντικείμενο.

 

Ανακαλύψτε τα 3 μαγευτικά αρώματα της συλλογής!

Lavender Chamomile

Για μια ηρεμιστική αίσθηση.
Το αρμονικό μείγμα λεβάντας και χαμομηλιού, γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες, ηρεμεί απαλά το πνεύμα και αποφορτίζει το μυαλό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης όπου κι αν βρίσκεστε.

 

Santal Tonka
Ένα ζεστό, ξυλώδες άρωμα, σαν αγκαλιά. Συνδυάζοντας σανταλόξυλο και σπόρο Τόνκα, αυτό το άρωμα δημιουργεί έναν χώρο κομψότητας και άνεσης, ιδανικό για μια ζεστή ατμόσφαιρα.

 

Green Sencha
Μια χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία με άρωμα πράσινου τσαγιού και πινελιές εσπεριδοειδών.
Αντλώντας έμπνευση από το πράσινο τσάι Sencha, αυτό το άρωμα αποπνέει δυναμική ζωντάνια. Οι ζωηρές πινελιές εσπεριδοειδών συνδυάζονται με την αναζωογονητική ουσία του πράσινου τσαγιού, προσφέροντας μια ζωηρή ενέργεια και ένα περιβάλλον που σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε, να δημιουργήσετε και να ζήσετε κάθε στιγμή με ένταση.



Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή εδώ