ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες άνω των 19€
MENU
  • 6 Aτοκες
Serafina: Modern Italian Cuisine For Every Day Home Cooking
ΚΩΔΙΚΟΣ: 9780847863808
ΜΑΡΚΑ: Rizzoli New York
39,60 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΕθνικές Κουζίνες

Serafina: Modern Italian Cuisine For Every Day Home Cooking

ΚΩΔΙΚΟΣ: T360348011
9780847863808
Rizzoli New York

ΜΑΡΚΑ: Rizzoli New York

  • 6 Aτοκες
PDF EXPORT
39,60 €
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου 44,00 €

Άμεσα Διαθέσιμο

Αγαπημένα Ήδη στα αγαπημένα
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στα αγαπημένα
Σύγκριση Ήδη στη σύγκριση
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στη σύγκριση
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€
Ήδη στο καλάθι
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    From Italy’s farm country to your table, Vittorio Assaf and Fabio Granato share secrets of regional Italian food in this mouthwatering collection of modern takes on traditional dishes.
    Serafina was conceived while Vittorio Assaf and Fabio Granato were lost at sea in a small sailboat. Managing violent weather and severe hunger, the two stranded friends vowed to open a restaurant serving the best pasta and pizza in the world if they were to survive their ordeal. In 1995, they fulfilled their promise by launching the highly acclaimed Serafina in New York City. Following its success, they have gone on to open restaurants around the world from Dubai to Japan.
     
     In Serafina, the cookbook, easy-to-follow steps bring to the table centuries of regional culinary history and local traditions, including knowledge that generations of farmers, fishermen, tomato growers, orchard planters, olive oil millers, bread bakers, and wine makers have devoted to their craft. Italian cooking centers on the appreciation of quality ingredients from both land and sea. Farm to table is the central tenet of Italian cooking and this translates to simple and immensely rewarding dishes. This is what Vittorio and Fabio have embraced with passion and joy.