Γενέθλια στο σπίτι!

Γενέθλια στο σπίτι!
Γενέθλια

1. Κανόνισε ένα virtual συνάντηση με τους αγαπημένους σου φίλους

Πριν αποφασίσετε για την ώρα, ρωτήστε τη διαθεσιμότητα των φίλων σας έτσι ώστε να μπορέσουν οι περισσότεροι να συνδεθούν. Ακόμα και άμα δεν μένετε κοντά με κάποιους από τους φίλους σας, θα «παρευρεθούν» όλοι! Τι καλύτερο; Στον κόσμο προ-κορονοιού, πολλές φορές στεναχωριόμασταν όταν κάποιος κοντινός μας δεν μπορούσε να είναι μαζί μας σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Τώρα όμως υπάρχει λύση. 


2. Επιλέξτε ένα «θέμα» 

Η επιλογή ενός «θέματος» για τα γενέθλια των παιδιών μας είναι πολύ fun! Είτε το επιλέγουν εκείνα ή εμείς, πάντα πρέπει να σιγουρευόμαστε ότι τα χρώματα είναι αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση. Ωστόσο, τα θεματικά γενέθλια είναι και για τους μεγάλους! Μπορεί όσο μεγαλώνουμε, οι επιλογές μας να περιορίζονται σε εορτασμούς εκτός σπιτιού, ωστόσο τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να προσκαλέσουμε διαδικτυακά τους φίλους μας και να ζήσουν μαζί μας τα «θεματικά» μας γενέθλια. Δείτε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας «θέματα» για μικρούς & μεγάλους!

*Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να οργανώσετε και μία διαδικτυακή κλήση-έκπληξη στον εορτάζοντα με όλους τους αγαπημένους του φίλους!